Blog


Volle maan

Als de maan vol is dan staat zij op haar hoogtepunt van energie en kracht. Een mooie tijd om met magie aan het werk te gaan dus.
Wat kun je zoal doen met volle maan.

  • Leg je kristalen in het maanlicht om op te laden.
   Wanneer het licht van de Volle Maan de nacht verlicht, is het een geweldige kans om je persoonlijke schaduw onder ogen te komen om te helen,en los te laten. Waar hou je je aan vast dat je niet langer dient? Een symbolisch ritueel rondom dit loslaten onder het licht van de Volle Maan kan heel krachtig zijn om het daadwerkelijk uit je energieveld en leven te verwijderen en het los te laten.
   Overweeg om op te schrijven wat je wilt vrijgeven en los te laten op een stuk papier ... Dit kunnen perspectieven, gewoonten, emotionele patronen of beperkende overtuigingen zijn ... Als je alles eenmaal hebt opgeschreven, verbrand dan symbolisch (en veilig) het papier om laat het gaan.

  • Maak volle maan water.
   Volle Maanwater is in wezen gewoon water dat je buiten zet onder het licht van de Volle Maan om op te laden.
   Wanneer je je water buiten zet,plaats dan een intentie voor wat je wilt creëren of loslaten.
   Terwijl het water onder het licht van de maan staat, neemt het de energie samen met het licht en de magie van de volle maan op.
   Haal het maanwater naar binnen voordat de zon opkomt,en drink het dan 's morgens.

  • Een van de meest eenvoudige en toch krachtige volle maan rituelen is om gewoon naar buiten te gaan en naar de maan te staren. Voel hoe het licht van de Maan op je schijnt, je energie reinigt en zegent en je ondersteunt.


Happy full moon!